Cybex Autostoel Aton 4 Black beauty – Black

Net als zijn voorgangers, zoals bijvoorbeeld de bekroonde Aton 2 autostoel, de winnaar voor groep 0+ in de autostoeltjestest 6/2012 van Stiftung Warentest, voegt de Aton 4 enkele nieuwe eigenschappen toe aan die van de succesvolle Aton-productlijn.
In hoogte verstelbare zitting (geïntegreerd) voor een horizontale ligpositie
In 8 hoogten verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelgeleiders
Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem)
Geïntegreerde XXL opvouwbare zonnekap met UVP50+ bescherming tegen de zon
De unieke veiligheidskenmerken, zoals de in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelgeleiders, die de uitstekende veiligheid bij botsingen van de energie-absorberende schaal in combinatie met het door crashtests bewezen L.S.P.-systeem nog verder verbetert, en nieuwe comfortfuncties, zoals de grote XXL-zonnekap, resulteren in een perfect zitje voor vroeggeboren en zeer kleine baby’s. Een nieuwe functie maakt een ideale zithoek mogelijk, die garandeert dat kleine baby’s met hun hoofd, nek en borst in de juiste positie liggen. Het risico op verstikking doordat het hoofd voorover valt, is daarmee aanzienlijk verminderd. Het kinderzitje is zowel met de autogordel te gebruiken als met een van onze eenvoudig te installeren bases. 
Ook een in 8 hoogten verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde gordelgeleiders maakt deel uit van de optimale zijdelingse bescherming die het autozitje biedt.
De Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem) absorbeert de kracht van een zijdelingse botsing, samen met de energie-absorberende schaal.
De nekspieren en reflexen van vroeggeboren en hele kleine baby’s zijn nog onderontwikkeld en er bestaat grote kans dat het hoofd voorover valt, wat tot ernstige ademhalingsproblemen of zelfs verstikking kan leiden.
In nauwe samenwerking met Duitse artsen en verloskundigen is een groot aantal testen gedaan om de ideale hoek te bepalen waarin kinderen zitten. Tegelijk is er een nieuwe functie ontwikkelt voor een zo vlak mogelijke liggende positie. Daarmee is het risico op verstikking aanzienlijk beperkt. Bovendien biedt het verstellingsmechanisme grotere kinderen meer ruimte en comfort.
Het CYBEX kinderzitje kan moeiteloos worden veranderd in een reis-systeem met buggy’s en kinderwagens van CYBEX en andere merken.
Lengte x breedte x hoogte: 639, 440 – 515, 558 mmGewicht: 4,8 kgECE R44/04, Gr. 0+Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

€ 179.00

Naar de website

Post Author: