Cybex Autostoel Cloud Q Phantom Grey

De Cloud Q is het laatste resultaat een doorlopende onderzoek van Cybes. Het autostoeltje bouwt voort op de krachtige traditie van eerdere CYBEX Premium-autozitjes en is tegelijkertijd een verbetering van hun reeds betrouwbare en unieke kenmerken, bijvoorbeeld met een bijna geheel platte ligstand buiten de auto. Het resultaat is een perfecte symbiose van een fenomenale bescherming en een nieuw soort reissysteem voor uitstekende veiligheid binnen en buiten de auto.
Ergonomische bijna geheel platte ligstand buiten de auto
Automatische hoogteverstelling in de auto voor premature of zeer kleine baby’s
In 11 hoogten verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde harnasgeleiding
Telescopische Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem)
Geïntegreerde XXL opvouwbare zonnekap
Reissysteem met kinderwagens van CYBEX en andere merken
Doordat het autostoeltjes bijna geheel in een platte ligstand kan verandert het autostoeltje in een reiswieg voor buiten de auto. Dit innovatieve reissysteem is aangevuld met een telescopisch Side Impact Protection System, ook in de auto een bijna geheel vlakke lighoek en een XXL-zonnekap met UVP50+. De in elf hoogten in te stellen hoofdsteun van het autozitje verstelt tegelijkertijd de harnaslengte en zithoek. Het stoeltje groeit daardoor met het kind mee.
Kenmerken:
Lengte x breedte x hoogte: 665, 440, 403 mmGewicht: 5,4 kgECE R44/04, Gr. 0+Bekledingshoes van ademend textiel wasbaar op 30°Ontwikkeld en ontworpen in Duitsland

€ 299.95

Naar de website

Post Author: