Cybex Autostoel Solution Q3-Fix Autumn Gold

De Cybex Solution Q3-Fix Autostoel is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilo (3-12 jaar).De innovatieve Solution Q3-Fix is ontstaan uit de meerjarige ervaring met een succesvolle generatie groep 2/3-autostoeltjes, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materiaal en veiligheid. De combinatie van de gepatenteerde verstelbare hoofdsteun, die het risico voorkomt dat het hoofdje tijdens de slaap voorover valt, met een geoptimaliseerde Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem Plus) zorgt voor de grootste veiligheid en het hoogste comfort. Een nieuwe automatische hoogte- en breedteafstelling zorgt ervoor dat het stoeltje flexibel en optimaal aan de grootte van het kind kan worden aangepast.De Solution Q3-Fix is eenvoudig in de auto te bevestigen met de standaard drie-punts gordel. Je kindje geniet van voldoende bewegingsvrijheid maar wordt tegelijkertijd ook optimaal beschermd. De zitting is vervaardigd uit zacht, gewatteerd materiaal zodat een lange reis geen enkel probleem oplevert. Handige gordelgeleiders zorgen ervoor dat de gordel op de juiste plaats aansluit op het lichaam, dit is comfortabeler en veiliger. Zowel de rugleuning als hoofdsteun is in hoogte verstelbaar zodat de Solution Q3-Fix volledig met je kind kan meegroeien.
Is jouw auto voorzien van IsoFix? Dan biedt het IsoFix Connect systeem nog meer veiligheid en een grotere stabiliteit. De stoel kan je eenvoudig vastklikken aan de ISOFIX punten. De autostoel wordt altijd met de rijrichting mee geplaatst.Met innovatieve veiligheidsvoorzieningen heeft de Solution Q3-Fix alleen hoge cijfers ontvangen in de meest gerenommeerde Europese veiligheids- en consumenten tests. Het belangrijkste element in de veiligheid van de Solution serie is de CYBEX gepatenteerde, verstelbare hoofdsteun. De zeer slim ontworpen verstelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofd naar voren valt, zelfs tijdens de slaap.De oplossing Q3-fix beschikt ook over extra bescherming aan zijkanten (Linear Side Impact Protection) die vergelijkbaar zijn met een zijdelingse airbag – Het absorbeert de energie van een botsing, samen met het ISOFIX-Connect systeem zorgt het voor versterking, stabiliteit en veiligheid van de zitting.Tevens is de autostoel voorzien van een vernieuwd luchtventilatiesysteem. Zo heeft je kindje het nooit te warm in de auto.
Het Cybex Solution Q3-Fix Autostoeltje weegt 7,6 kg en kan daardoor makkelijk van de ene auto worden overgezet in de andere auto. De bekleding van het autostoeltje is afneembaar en kan worden uitgewassen in de wasmachine. Ideaal dus!Eigenschappen:
Geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (3-12 jaar).
Linear Side Impact Protection (L.S.P. Systeem Plus).
Verstelbare hoofdsteun en rugleuning.
Groeit zowel in hoogte als in breedte met je kindje mee.
Eenvoudig te bevestigen met behulp van Isofix.
Ook geschikt voor auto’s zonder Isofix.
Voorzien van een vernieuwd luchtventilatiesysteem.
Afneembare en wasbare bekleding.
Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

€ 239.95

Naar de website

Post Author: