Goodbaby Autostoel Artio Cherry Red

De Goodbaby Autostoel Artio
Met de Goodbaby Autostoel Artio vervoer je jouw baby vanaf de geboorte tot 18 maanden op de meest veilige manier. De innovatieve veiligheidselementen bieden het hoogste niveau van veiligheid voor jouw baby. Dit autostoeltje is perfect vanaf de geboorte, is voorzien van de juiste veiligheidsfuncties maar heeft ook zeker een stijlvolle uitstraling!
Waarom kiezen voor een Artio autostoel van Goodbaby?
Door de Lineaire Side-impact Protection (L.S.P-systeem) en de energie-absorberende schaal beschermt het autostoeltje jouw kindje ook bij een zijwaartse aanrijding. De veiligheidselementen zorgen ervoor dat de impact minder groot is en je kindje goed beschermd is. Zo ga je met een goed gevoel de weg op! Het autostoeltje kan door middel van de 3-puntsgordel worden geïnstalleerd in de auto. Wil je gebruik maken van een Isofix-base? Deze is apart verkrijgbaar in onze webshop.
Let op! Het autostoeltje moet altijd worden geplaatst tegen de rijrichting in. Wanneer je het stoeltje op de bijrijdersstoel plaatst moet de airbag uitgeschakeld zijn.
Het autostoeltje Artio van Goodbaby is voorzien van een verstelbare hoofsteun. Het is mogelijk deze in 8 verschillende posities te plaatsen. Wanneer je kindje groter wordt kun je de hoofdsteun gemakkelijk aanpassen, de gordel verschuift vanzelf mee dankzij de harnasgeleiders. Hierdoor kun je zo lang mogelijk gebruik maken van het autostoeltje, blijft het stoeltje comfortabel en veilig. 
Het Artio autostoeltje van Goodbaby is voorzien van een XXL-zonnekap dat je kindje beschermt tegen felle zonnestralen of de koude wind. Dankzij de rechte rugleuning kan je kindje behoorlijk vlak liggen in het stoeltje. Dit is beter voor de ontwikkeling van je kindje en voorkomt dat je kindje met de kin op de borst druk en daardoor moeilijk ademt. 
Wil je het autostoeltje ook gebruiken buiten de auto? Het stoeltje kan op de meeste Goodbaby- en Cybexkinderwagens of op de buggy’s worden bevestigd. De Goodbaby Autostoel Artio is een perfecte keuze wanneer je voor veiligheid, comfort en uitstraling gaat.
Eigenschappen
Geschikt vanaf de geboorte tot 18 maanden (max 13 kg.).
Ingebouwd L.S.P-systeem.
Hoofdsteun verstelbaar in 8 posities.
Inclusief XXL-zonnekap.
Geïntegreerde 3-puntsgordel met harnasgeleiders.
Vlakke ligging voor je pasgeboren baby. 
Past op meerdere modellen Goodbaby- en Cybexkinderwagens of op de buggy’s.

€ 129.95

Naar de website

Post Author: