Maxi-Cosi Pearl Smart I-Size Sparkling Blue

Deze Maxi-Cosi Pearl Smart I-Size is te gebruiken voor jouw kleintje vanaf 6 maanden tot en met ca. 4 jaar (67 cm – 105 cm). De Pearl Smart I-size gebruik je tot minimaal 15 maanden tegen de rijrichting in, daarna kun je jouw kleintje in de Pearl Smart I-Size ook met de rijrichting mee vervoeren. Deze Maxi-Cosi Pearl Smart I-Size kan alleen in combinatie met de Maxi-Cosi Familyfix One I-Size base gebruikt worden. Ook voeldoet deze Maxi-Cosi Pearl Smart aan de nieuwe en strenge eisen van de I-Size wetgeving.
Met deze Pearl Smart I-size autostoel ben je zeker van een stevige en goede opvolger van jouw groep 0+ autostoeltje. Een groot voordeel van de Pearl Smart is dat je deze autostoel al vanaf 6 maanden kunt gebruiken voor jouw kleintje, dat betekend dat je niet meer hoeft rond te sjouwen met het groep 0+ autostoeltje! Een echte uitkomst dus, het is wel alleen mogelijk om jouw kindje dan nog tegen de rijrichting in te vervoeren. Op deze Maxi-Cosi Pearl Smart zit een ligstand waarmee je jouw kleintje comfortabel kunt vervoeren.
In de Pearl Smart I-Size zit net zoals in de Maxi-Cosi Rock autostoel extra beschermend materiaal verwerkt in de hoofdsteun, dit zorgt voor extra veiligheid bij het hoofdje van jouw kleintje. De hoofdsteun van de Pearl Smart I-size is gemakkelijk in hoogte te verstellen, een extra voordeel is dat dan ook direct de gordels is hoogte versteld worden. Zo ben je er zeker van dat de gordels op de juiste manier aansluiten op de schouders van jouw kleintje.
Eigenschappen
Alleen te gebruiken in combinatie met Familyfix One I-Size.
Voldoet aan de strenge I-Size regelgeving.
Te gebruiken vanaf 6 maanden tegen de rijrichting in tot ca. 4 jaar.
Verschillende slaapstanden.
Hoofdsteun gemakkelijk te verstellen in hoogte.

€ 249.00

Naar de website

Post Author: