Nuna Aace Caviar

Met Nuna Aace autostoel hoef jij je als ouder nergens zorgen meer over te maken. Nou ja wat betreft het autostoeltje dan ;-).De Nuna Aace autostoel maakt het namelijk mogelijk om je kindje niet alleen veilig te vervoeren in de auto. Het is ook nog eens autostoel welke volledig met je kindje meegroeit.Deze praktische en comfortabele autostoel biedt een 3D groeisysteem welke als volgt werkt:
‘Grow Up’ – Hoofdsteun is met één hand verstelbaar in maar liefst 10 posities.
‘Grow Out’ – Wanneer je de hoofdsteun versteld, wordt automatisch ook het schoudersysteem aangepast en wordt dus breder. Zo ‘past’ de stoel altijd wanneer je kindje groeit.
‘Grow On’ – Zitting is voorzien van 3 verschillende dieptes en zorgt voor voldoende ruimte en ondersteuning van de groeiende benen.
Daarnaast zet je de Nuna Aace autostoel veilig vast in de auto dankzij de IsoFix bevestigingen. De 8 verschillende posities zorgen ervoor dat de autostoel goed vast en veilig op de achterbank staat. De gekleurde gordelgeleiders helpen jou de 3-punts veiligheidsgordel op de juiste plek te houden en vermindert zo gebruikersfouten.En dat is nog niet alles. De Nuna Aace is voorzien van energy absorberend schuim met SIP (Side Impact Protection) blokken welke de zijdelingse bescherming naar een nog hoger niveau tillen.Ook is de Nuna Aace voorzien van ventilatiesleuven waardoor je kindje altijd zijn warmte goed kwijt kan.De lichtdoorlatende en wasbare stoffen (heel fijn!) zorgen, zeker op een lange reis, voor een heerlijk klimaat.Al met al is de Nuna Aace weer een zorg minder voor jou als ouder.Eigenschappen:
Groep 2/3 autostoel; 15 – 36 kg; circa 4-12 jaar
Unieke 3D ‘Grow-with-me-system’.
Hoofdsteun verstelbaar in 10 standen.
Rugpositie is in 8 standen in te stellen.
Zitpositie in 3 dieptes verstelbaar.
Armsteunen voor extra zitcomfort.
Extra zijdelingse bescherming dankzij Energy absorberend schuim en SIP blokken.
Voorzien van ventilatiesleuven en lichtdoorlatende bekleding voor goede luchtcirculatie.
Wordt geleverd inclusief bekerhouder (vaatwasserbestendig) en Aace Starter Kit.
Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.
Afmetingen (HxBxL)
62-83,8 x 50-55,8 x 40-40,6 cm (H x B x L)
Gewicht: 7,2 kg

€ 219.00

Naar de website

Post Author: