Römer Autostoel Advansafix III Sict Storm Grey

Deze Römer Advansafix III Sict is een echte alleskunner! De Advansafix is een autostoeltje dat meegroeit met jouw kindje. Vanaf 9 maanden tot ca. 12 jaar kan deze autostoel gebruikt worden. De Isofix en Toptether bevestiging zorgen voor een optimaal stevige bevestiging in jouw auto.
Jouw kindje kan in deze autostoel jaren vooruit, van 9 maanden tot ca. 4 jaar (105 cm) zit je kleintje in de stevige maar comfortabele 5- puntsgordel. Daarna is deze gemakkelijk te verwijderen en gaat jouw kindje in de 3- punts gordel van de auto, Römer heeft ook voor deze leeftijdsgroep een extra veilige optie bijgevoegd, namelijk; de SecureGuard. Deze SecureGuard biedt tijdens het gebruik van de 3-punts gordel een vierde en extra verstevigings punt die er voor zorgt dat de heupgordel mooi op zijn plaats blijft zitten.
Het 5- punts harnas is gemakkelijk en snel te verstellen, samen met de in hoogte verstelbare hoofdsteun zorgen ze ervoor dat jouw kindje ten alle tijden veilig maar ook comfortabel in de auto zit. Nog een uniek punt aan deze Römer Advansafix Sict is dat de zitting makkelijk gekanteld kan worden, dus als jouw kindje op oudere leeftijd tijdens een lange reis ook comfortabel wilt slapen is dat geen enkel probleem.
Dit autostoeltje beschikt over een speciaal SICT (Side Impact Cushion Technologie) systeem, dit systeem zorgt voor optimale bescherming bij een eventuele zijdelingse aanrijding. De Römer Advansafix blijft de gehele periode van gebruik stevig en veilig vast staan door middel van een dubbele bevestiging in jouw auto. De Isofix connectoren sluit je aan in de achterbank en met de extra toptether gordel veranker je de stoel.
Eigenschappen
Te gebruiken vanaf 9 maanden tot ca. 12 jaar
Makkelijk te verstellen hoofdsteun en 5- puntsgordel
Zitting is kantelbaar, voor meer comfort
SICT Systeem aan de zijkant van de autostoel
Isofix & Toptether bevestiging
SecureGuard als vierde gordel punt
Wasbare Bekleding

€ 299.00

Naar de website

Post Author: