Römer Autostoel Advansafix IV R Storm Grey

De Römer Advansafix IV R is ontwikkeld zodat kinderen van 9 tot 36 kg veilig en comfortabel kunnen reizen, ideaal voor elk gezin. Dankzij de FLIP&GROW-functie, kun je met een paar eenvoudige stappen gemakkelijk wisselen tussen de geïntegreerde vijfpuntsgordel en de 3-punts veiligheidsgordel naarmate je kind groeit. Daarnaast biedt Advansafix IV R dankzij de geavanceerde veiligheidsfuncties maximale flexibiliteit en bescherming voor alle leeftijden.
De veiligheid van elk kind is uiterst belangrijk. Daarom biedt Advansafix IV R geavanceerde veiligheidsfuncties om je kind op elke leeftijd te beschermen. Als je je kind met de 3-punts veiligheidsgordel bevestigt, houdt de SecureGuard de veiligheidsgordel in de optimale positie over het bekkenbeen, waardoor het gevaar van buikletsel wordt verkleind. Bovendien bieden de instelbare SICT en V-vormige hoofdsteun bescherming in het geval van een zijwaartse botsing.
Kinderen morsen weleens eten of drinken en kunnen wagenziek worden. Daarom heeft het autostoeltje stoelbekleding die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken! Bij minimaal 15 kg en maximaal 18 kg gewicht van je kind, moet je van het geïntegreerde vijfpuntsgordel naar de 3-punts veiligheidsgordel van de auto overstappen om je kind stevig in de stoel te bevestigen. Dankzij de FLIP&GROW-functie is dat nu met een paar gemakkelijke stappen mogelijk. Stel gewoon de hoofdsteun in en berg de vijfpuntsgordel in de rugleuning op zodat je hem niet verliest. Stel daarna de FLIP&GROW-instellingsplaat in en je bent klaar om op pad te gaan.
EIGENSCHAPPEN
Van 9 maanden tot 12 jaar
De autostoel groeit met je kind mee
Wisselbaar van 5-punts naar 3-punts gordel
Antikantelsysteem
Wasbaren bekleding
Side Impact Protection 
Isofix & Top Tether bevestiging

€ 319.00

Naar de website

Post Author: