Römer Autostoel Baby-Safe I-Size Cosmos Black & Baby-Safe I-Size Isofix Base

Met deze Römer Baby-Safe I-Size Autostoel & Baby-Safe Base schaf je een veilige basis aan. Je kunt direct op pad want je hebt alles bij de hand.
De Römer Baby-Safe I-Size Base zorgt ervoor dat jouw kindje veilig in de auto vervoerd wordt samen met het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje.Een groot voordeel van deze Römer I-Size Base is het gemak waarmee je jouw kindje met de Baby-Safe I-Size autostoel in de auto kunt bevestigen.Het Römer Baby-Safe I-size autostoeltje is te gebruiken vanaf de geboorte tot 15 maanden (0-13 kg). Doordat het autostoeltje licht in gewicht is neem je jouw kindje gemakkelijk overal mee naartoe. De autostoel bevat van zichzelf een verkleiner, hierdoor is het stoeltje comfortabel vanaf de geboorte. Maar deze verkleiner groeit ook mee met jouw kindje waardoor jouw kindje altijd de juiste ondersteuning en bescherming krijgt.
De Base is gemakkelijk te instaleren in de auto, met één klik bevestig je de isofix connectoren aan de daarvoor bestemde isofix haken. Als deze juist bevestigd zijn krijg je een groene indicatie te zien. Daarna schuif je de steunpoot uit om hem vervolgend op de vloer van jouw auto te zetten, ook hierbij krijg je een groene indicatie te zien bij juiste bevestiging. Deze speciale steunpoot zorgt ervoor dat jouw Römer Baby-Safe I-Size Base een extra verankeringspunt in de auto heeft.
Deze Baby-Safe I-Size autostoel beschikt over een speciaal SICT (Side Impact Cushion Technologie) systeem, dit systeem zorgt voor optimale bescherming bij een eventuele zijdelingse aanrijding. Deze Römer autostoel is volgens de I-Size regeling getest. Deze autostoel wordt altijd tegen de rijrichting in geplaatst in de auto.
Het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje kan natuurlijk ook in combinatie met jouw Römer kinderwagen gebruikt worden, door het CLICK & GO® systeem is de autostoel zo op jouw kinderwagen geklikt voor een snelle boodschap.
Eigenschappen
Autostoel inclusief Iso-fix basis.
Snelle en Veilige bevestiging van je Römer Baby-Safe Autostoel
Geschikt van 0 – 13 KG
I-Size getest
SICT Systeem (Side Impact Cushion Technologie)
Kan alleen in de auto geinstalleerd worden in combinatie met de Römer Baby-Safe I-size Flex Base

€ 379.90

Naar de website

Post Author: