Römer Autostoel Baby-Safe I-Size Crystal Black & Baby-Safe I-Size Isofix Flex Base

Met deze Römer Baby-Safe I-Size Autostoel & Baby-Safe Flex Base schaf je een veilige basis aan. Je kunt direct op pad want je hebt alles bij de hand.
De Römer Baby-Safe I-Size Flex Base zorgt ervoor dat jouw kindje veilig in de auto vervoerd wordt samen met het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje.Een groot voordeel van deze Römer I-Size Flex Base is de mogelijkheid van het verstellen van de base om jou baby in de meest ergonomische positie te laten reizen.
Het Römer Baby-Safe I-size autostoeltje is te gebruiken vanaf de geboorte tot 15 maanden (0-13 kg). Doordat het autostoeltje licht in gewicht is neem je jouw kindje gemakkelijk overal mee naartoe. De autostoel bevat van zichzelf een verkleiner, hierdoor is het stoeltje comfortabel vanaf de geboorte. Maar deze verkleiner groeit ook mee met jouw kindje waardoor jouw kindje altijd de juiste ondersteuning en bescherming krijgt.
De Flex Base is gemakkelijk te instaleren in de auto. In auto’s met schuin aflopende zittingen kan het hoofd van een baby in een baby-autostoeltje naar voren vallen. Met de Baby-Safe I-Size Flex Base kun je de hoek van de base aanpassen zodat jouw baby in een vlakkere positie ligt die comfortabel en veilig is. De base is eenvoudig verstelbaar in 4 verschillende standen voor het comfort van jouw baby en is voorzien van een handige indicator die aangeeft wanneer de hoek te vlak is.
Deze Baby-Safe I-Size autostoel beschikt over een speciaal SICT (Side Impact Cushion Technologie) systeem, dit systeem zorgt voor optimale bescherming bij een eventuele zijdelingse aanrijding. Deze Römer autostoel is volgens de I-Size regeling getest. Deze autostoel wordt altijd tegen de rijrichting in geplaatst in de auto.
Het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje kan natuurlijk ook in combinatie met jouw Römer kinderwagen gebruikt worden, door het CLICK & GO® systeem is de autostoel zo op jouw kinderwagen geklikt voor een snelle boodschap.
Eigenschappen
Autostoel inclusief Iso-fix basis.
Snelle en Veilige bevestiging van je Römer Baby-Safe Autostoel
Geschikt van 0 – 13 KG
I-Size getest
SICT Systeem (Side Impact Cushion Technologie)
Kan alleen in de auto geinstalleerd worden in combinatie met de Römer Baby-Safe I-size Flex Base

€ 409.90

Naar de website

Post Author: