Romer Autostoel King II Black Series Storm Grey

De Römer King II Black Series is een veilige en gebruiksvriendelijke autostoel voor jouw kleintje, de autostoel is te gebruiken van 9 maanden tot en met 4 jaar.Deze Römer King II wordt met de rijrichting mee gebruikt en beschikt over een gemakkelijk kantelbare kuip die ervoor zorgt dat je de stoel snel over kan plaatsen in andere auto’s. De 5-punts gordel en hoofdsteun zijn gemakkelijk en snel te verstellen.
De Römer King II beschikt over geïntegreerde zijwaartse en frontale bescherming die zorgen voor een veilige reis. De diepe zitting en gevoerde zijsteunen fungeren als het ware als een cocon, zo zit jouw kleintje altijd extra beschermd.
Door de comfortabele hoofdsteun heeft jouw kindje altijd de juiste ondersteuning en bescherming in de auto, het fijne aan deze hoofdsteun is dat hij op welke leeftijd dan ook aangepast kan worden aan de lengte van jouw kleintje! De zitting van de Römer King II kan in verschillende standen versteld worden zodat je op een lange rit naar huis jouw kindje een comfortabele houding kan bieden om lekker te kunnen slapen.
Het oog wilt natuurlijk ook wat, naast dat de Römer Black Serie een super veilige keuze is zorgt de zwarte kuip van deze Römer Black Series voor een verfijnde en classic look.
Eigenschappen
Te gebruiken van 9 maanden tot ca. 4 jaar
Verstelbare Hoofdsteun
Makkelijk te verstellen 5-punts gordel
Wasbare bekleding
Makkelijk kantelbare kuip voor optimale toegang tot bevestiging in de auto
Verschillende ruststanden

€ 209.90

Naar de website

Post Author: