X-Adventure Autostoel Revolution 360

De X-Adventure Revolution autostoel kan 360° draaien! Zo hoef je je niet meer in moeilijke bochten te wringen om je kindje comfortabel in het autozitje te zetten. Hij draait namelijk eenvoudig naar je toe! Gemakkelijk en comfortabel voor ouder en kind. Bij de autostoel zit een stoelverkleiner wat de autostoel geschikt maakt om te gebruik vanaf de geboorte tot maar liefst 6 jaar. 
De X-Adventure Revolution is een groep 0/1/2 autostoel (0-25 kg) en kan dus vanaf de geboorte tot ongeveer 6 jaar gebruikt worden. Voor groep 0 (0-13 kg) plaats je de zitting tegen de rijrichting in en voor groep 1/2 (9-25 kg) plaats je hem met de rijrichting mee. 
De autostoel wordt eenvoudig en zeer veilig vast gezet met behulp van de passagiersgordel en het Isofix systeem waarmee de autostoel direct aan het chassis bevestigd wordt. Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor bevestiging van kinderzitjes in auto’s. In veel nieuwe auto’s bevindt zich tegenwoordig een isofix systeem. Het systeem bestaat uit 2 haken (bevestigingspunten) die zich bevinden tussen de rugleuning en de zitting van de achterbank.
Qua veiligheid voldoet de XAdventure Revolution aan alle voorwaarden. De de autostoel is geschikt voor achterwaarts vervoer en voldoet daarmee aan het nieuwste veiligheidsadvies om een kind zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. Daarnaast heeft het stoeltje een 5-punts veiligheidsgordel met comfortabele gordelbeschermer en grote zijkussens die optimale bescherming bieden bij zijwaartse botsingen.
Voor optimaal comfort is de autostoel in 4 verschillende zit- en ligposities te verstellen, waaronder een comfortabele slaapstand. De verstelbare hoofdsteun biedt extra ondersteuning aan het hoofdje, en de stoelverkleiner zorgt ervoor dat de autostoel  met je kindje meegroeit. 
 Eigenschappen:
Groep 0/1/2 autostoel (0-25 kg, 0 tot ongeveer 6 jaar)
Geschikt vanaf de geboorte tot 6 jaar
Zitting kan draaien voor eenvoudig in- en uitstappen
360° draaibaar zitje
4 verschillende zit- en ligposities
In de groep 0 fase plaats je de autostoel tegen de rijrichting in
In de groep 1/2 fase plaats je de autostoel met de rijrichting mee
Montage met Isofix systeem en veiligheidsgordel auto (indien bevestigd met de autogordel kan de 360° draaifunctie niet gebruikt worden)
Optimale zijwaartse bescherming
5-punts veiligheidsgordel
Verstelbare hoofdsteun
Comfortabele gordelkussens
Inclusief comfortabel verkleinkussen, te gebruiken vanaf de geboorte 
Goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm
Bekleding: 100% Polyester
Bekleding afneembaar en wasbaar op 30°C
Afmetingen (LxBxH): 80 x 52 x 80 cm (als gr.0 uitvoering)
Gewicht: 12,8 kg

€ 169.00

Naar de website

Post Author: