Autostoel Cybex Pallas S-Fix Urban Black

Autostoel Cybex Pallas S-Fix Urban Black

Let op: Deze autostoel is zwart, de grijze foto’s zijn ter illustratie van de functionaliteiten van de autostoel. 

Deze luxe isofix-autostoel van het merk Cybex is geschikt vanaf 9kg tot wel 12 jaar! Van deze autostoel heeft u dus jaren plezier!

Groep 1

De eerste jaren kunt u de volledige autostoel gebruiken, inclusief inlegkussen. Dankzij de innovatieve veiligheidskussens is het risico op ernstig nekletsel aanzienelijk verminderd in de groep 1 modus. Echter beperkt de veiligheid uw kleine niet in bewegingsvrijheid. De veiligheidskussens zijn vergelijkbaar met een airbag. Tijdens een botsing worden de trillingen door het schokdempende materiaal geabsobeerd, wat het hoofdje, nek en schouders van uw kindje beschermt. 

De comfortabele hoofdsteun is kantelbaar in 3 posities. Wanneer uw kindje in slaapvalt kantelt deze automatisch een beetje mee naar achter zodat het hoofdje niet naar beneden klapt. De autostoel is ook in een ruststand te zetten zodat uw kindje lekker kan slapen. 

Groep 2/3

Als uw kindje circa.18 kg weegt en 1 meter lang in, wordt het veiligheidskussen verwijderd en gebruikt u de stoel met de autogordel. 

De autostoel Cybex Pallas S-Fix heeft in plaats van een 5-puntsgordel een veiligheidskussen welke voor uw kindje in de stoel wordt geplaatst. Door dit veiligheidskussen wordt de druk bij een aanrijding verdeeld over rug, nek en schouders verdeeld waardoor de gewrichten en organen van uw kindje worden ontzien. Het verstelbare Lineair Side Protection System zorgt voor extra bescherming bij zijwaartse botsingen. Naast de extra veiligheid biedt dit stoeltje ook extra bewegingsruimte voor uw kindje in vergelijking met de 5-puntsgordel. 

De stoel kan eenvoudig worden bevestigd met de isofix-haken in uw auto. Op deze manier staat de stoel extra veilig. Hij is echter ook bruikbaar zonder isofix; de haken zijn eenvoudig inklapbaar zodat u hem met de gordel kunt gebruiken. 

€ 329.99

Naar de website

Post Author: