Autostoel Cocoo Rood

BabyAuto Autostoel Cocoo Rood, 0 – 18 kg / 0 – 4 jaar
Kinderstoel Cocoo. De ideale en veilige kinderstoel voor het vervoer van uw kind in de auto. De kinderstoel is makkelijk en snel verwijderbaar uit de auto.
Het is een kinderstoel met een mooi sportief uiterlijk. De kinderstoel is ergonomisch en is bovendien zeer comfortabel. De kinderstoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt, waardoor de stoel langdurig kan worden gebruikt. Doordat de stof water en vuil afstoot, hoeft u niet na ieder ritje de stoel schoon te maken. Mocht de stoel wel vies worden, dan is dat geen probleem want de bekleding is makkelijk te verwijderen en is wasbaar.
Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels in de auto, waardoor de kinderstoel snel geïinstalleerd en verwijderd kan worden. Door zijn liggende rugleuning kan deze op de voorste zitplaats in de auto bevestigd worden. Dit is de meest veilige plek in de auto voor uw kind.
Specificaties:
(E13 / ECE R44/04)Naar achteren gericht voor pasgeboren baby’s (tot 13 kg), en naar voren gericht voor kinderen van 9 kg tot 18 kgHet unieke pitch control systeem vermindert de voorwaartse beweging van het kind in de stoelHet gordelsysteem is ontworpen om u te helpen bij het beveiligen van uw kind in het zitjeSpeciale borst padsDe stoel kan worden gebruikt naar achteren en naar voren voor extra comfort voor de jongere kinderen5 verstelbare standen (naar voren gericht)Uitgebreide leunpositie creëert een meer natuurlijke slaaphouding (naar achteren gericht)Verstelbaar harnasExtra comfortabele en ergonomische stoelWasbare hoesSide Impact Protection met diepe, zacht gevoerde zijvleugels
Gewichtsklasse: 0 – 18 kg
Groep: 0 / 1
Leeftijd: 0 – 4 jaar
ISO-fix: Nee
Toepassing: Autostoel
Kleur: Rood
Materiaal: Kunststof / foam / polyester
Gekeurd: ECE R44/04
Garantie: 2 jaar
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Lees tip:  Autostoel CK Zwart / rood 4310008

€ 165.95

Naar de website

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.