Autostoel Ezcon rood

Autostoel Ezcon rood
Kinderstoel Ezcon. De ideale en veilige kinderstoel voor het vervoer van uw kind in de auto. De kinderstoel is makkelijk en snel verwijderbaar uit de auto.
Het is een kinderstoel met een mooi sportief uiterlijk. De kinderstoel is ergonomisch en is bovendien zeer comfortabel. De kinderstoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt, waardoor de stoel langdurig kan worden gebruikt. Doordat de stof water en vuil afstoot, hoeft u niet na ieder ritje de stoel schoon te maken. Mocht de stoel wel vies worden, dan is dat geen probleem want de bekleding is makkelijk te verwijderen en is wasbaar.
Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels in de auto, waardoor de kinderstoel snel geïinstalleerd en verwijderd kan worden. Door zijn liggende rugleuning kan deze op de voorste zitplaats in de auto bevestigd worden. Dit is de meest veilige plek in de auto voor uw kind.
Specificaties:
 ECE R44/04 gekeurd5-punts veiligheidsgordel met een pull aanpassing voor kinderen van 9 kg tot 18 kgLiggende rugleuningSpeciale borst padsZitting vorm positioneert de heupgordel correct bij gebruik als highback zittingverhogerVerstelbaar harnasExtra comfortabele en ergonomische stoelWasbare hoesSide Impact Protection met diepe, zacht gevoerde zijvleugels
Garantie: 2 jaar
Toepassing: Kinderstoel
Groep: 1 – 3
Toepassing: Peuterstoel
Gewichtsklasse: 9 – 36 kg
Gekeurd: ECE R44/04
Leeftijd: 0 – 12 jaar
Kleur: Rood
ISO-fix: Nee
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

€ 156.95

Naar de website

Lees tip:  Autostoel Cubox Opvouwbaar Rood / zwart

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.