Autostoel Penta Fix (ISO-Fix) beige/ zwart

Autostoel Penta Fix (ISO-Fix) beige/ zwart
AutoStyle presenteert het Penta Fix (ISO-Fix) kinderzitje. Het ideale en veilige kinderzitje voor uw kind in de auto. De stoel is eenvoudig en snel uit de auto te verwijderen. Het is een kinderzitje met een mooie sportieve uitstraling. Het is ergonomisch en is comfortabel voor uw kind. De zitting is gemaakt van zeer duurzaam materiaal dat u in staat stelt om de stoel voor een zeer lange tijd te gebruiken. De stof stoot water en vuil af en als het kinderzitje vuil wordt, kunt u de hoes gemakkelijk verwijderen en in de was gooien.
Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels van de auto, zodat u het kinderzitje snel kunt installeren en verwijderen. Door de verstelbare rugleuning kun je hem op de voorstoel in de auto plaatsen. Dit is de veiligste plek in de auto voor uw kind.
Specificaties:
ISO-Fix-montagePrestaties borst padsDe vorm van de zitting positioneert de heupgordel correct wanneer hij wordt gebruikt als stoelverhoger met hoge rugleuningVerstelbaar harnas. Extra comfortabel en ergonomisch Wasbare hoesBescherming tegen zijwaartse botsingen met diepe, zacht gevoerde zijvleugels.
Groep: 1 – 3
ISO-fix: Ja
Leeftijd: 0 – 12 jaar
Toepassing: Peuterstoel
Gewichtsklasse: 9 – 36 kg
Kleur: Beige / zwart
Materiaal: Kunststof / foam / polyester
Gekeurd: ECE R44-04
Garantie: 2 jaar
Toepassing: Kinderstoel
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

€ 308.95

Naar de website

Lees tip:  Autostoel Penta Fix Grijs / zwart

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.