Draaibaar autostoeltje handig of niet

Draaibaar autostoeltje: handig of niet?

Je kindje op de juiste manier in de kinderautostoel zetten valt nog niet mee. Zeker als je kindje groter en zwaarder wordt kan dit een heel geklungel. Een draaibare kinderautostoel maakt dit allemaal een stuk gemakkelijk. Door het stoeltje naar je toe te draaien kan je een stuk gemakkelijker je kindje erin zetten, vervolgens kan je de stoel weer in de juiste richting terug draaien. Naar onze mening is een draaibare autostoel een absolute must voor ouders.

Wil je weten wat een draaibaar autostoeltje precies is? Hoe het werkt? En wat zijn de belangrijkste voordelen? Je leest het allemaal in onderstaande blog.

Draaibaar autostoeltje, wat is het?

De eerste maanden is het niet zo’n probleem om je kindje in de kinderautostoel te zetten. Echter wordt dat een stuk lastiger als je kindje groeiende is en steeds zwaarder wordt. Na een paar maanden zal je merken dat het een heel geklungel is om je kindje in het stoeltje te krijgen en dat dit rugklachten kan opleveren. Een draaibaar autostoeltje kan 90 tot 360 graden, waardoor je jouw kindje er gemakkelijk in kunt zetten door de stoel richting de deur te draaien. Is je kindje er veilig ingeplaatst? Dan kan je de stoel weer terugdraaien, zodat je kind veilig in een voorwaartse of achterwaartse positie in de auto zit.

Wat zijn de voordelen van een draaibaar autostoeltje?

Het draaien van het kinderstoeltje richting de deur van de auto voorkomt dat je zelf niet meer deze vervelende draai hoeft te maken om je kindje op de juiste manier in het stoeltje te plaatsen. In een bukkende houding je zwaarder wordende kindje al draaiend in het autostoeltje plaatsen is erg slecht voor je rug. Ook zal je regelmatig je hoofd stoten wanneer je dit doet. Met een draaiende autostoel is dit allemaal verleden tijd, doordat het stoeltje 90 tot 360 graden gedraaid kan worden. Het beste kan je kiezen voor een autostoeltje dat 360 te draaien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *