Taxi beroepsopleidingen en cursussen in regio Rotterdam

Wil jij graag taxichauffeur worden in Rotterdam en omstreken? Hiervoor moet je eerst een taxipas halen. Dit is sinds 2001 nodig om te hebben om taxichauffeur worden. Door een taxipas te halen toon je aan dat je bevoegd bent. 

Hoe de opleiding eruit?

Voordat je taxichauffeur wilt worden, moet je 2 examens afleggen. Dit is hetzelfde als bij je rijbewijs, een theorie- en praktijkexamen. Beide examens moeten binnen 1 jaar behaald worden. Naast het slagen van deze examens moet je ook een geldig rijbewijs B hebben en een recente verklaring omtrent gedrag en recente geneeskundige verklaring hebben. 

Daarnaast heb je ook 2 opties. De volledige taxi chauffeurskaart zorgt ervoor dat je alle taxiritten mag verzorgen. Echter mag  je bij een beperkte variant alleen maar vaste passagiers en op vaste tijden en routes rijden. Het is dan ook niet toegestaan om in de taxi financiële handelingen te verrichten. 

Waar kan je een taxi-opleiding volgen? 

Bij NILM kan je een taxi opleiding in Rotterdam volgen. Zij hebben veel ervaring en kunnen daardoor de juiste kennis geven om jou een zo prettig mogelijke manier je taxipas te laten behalen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *