Autostoeltje van Recaro

Als ouder wil je je kind het liefst zo veilig mogelijk vervoeren. Met meer dan 100 jaar aan ervaring in autostoelen kan je Recaro gerust een expert noemen op het gebied van veiligheid in de auto.
De autostoeltjes van Recaro hebben een ingenieus design, een ergonomische zitting, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden optimale veiligheid voor het kind.

Met een ruim assortiment aan autostoeltjes in alle mogelijke groottes en designs is er altijd een stoel die matcht met de auto waarin gereden wordt. Alle producten zijn getest en ondergaan een grondige check. Hierdoor is men verzekerd van optimale veiligheid en een hoge kwaliteit. Welke leeftijd het kind ook heeft, Recaro heeft altijd een passende autostoel. Ook de Buggy’s van Recaro zijn bovengemiddeld veilig en comfortabel. De verstelbare rugleuning en beensteun maken de rit comfortabeler voor het kind. Men kan de rugleuning volledig plat leggen voor de pasgeborene of verschillende zitposities kiezen voor een ouder kind. Of het kleintje nu diep slaapt of rechtop zit, wakker en de wereld verkennend, comfortabel zijn ze altijd.


Een Recaro autostoeltje is o.a. te koop bij:


Recaro Autostoeltjes en Buggy's

Ervaring

Vertel ons je ervaring met de autostoel van Recaro.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *